Hummel: Stor efterspørgsel efter ny landsholdstrøje

Der var ekstraordinært stor efterspørgsel efter de tre nye landsholdstrøjer på lanceringsdagen. Ifølge Hummel blev der solgt 10 gange så mange trøjer som seneste år.
Her er hjemmebanetrøjen, som Christian Eriksen og co. skal løbe på banen i, når VM i Qatar skal spilles til november. | Foto: Lars Poulsen
Her er hjemmebanetrøjen, som Christian Eriksen og co. skal løbe på banen i, når VM i Qatar skal spilles til november. | Foto: Lars Poulsen

Når det danske fodboldlandshold i aften går på banen i Zagreb til en potentielt afgørende kamp i Nations League, sidder der formentlig rigtig mange danskere foran skærmen i én af de tre nye landsholdstrøjer.

I en pressemeddelelse til TV2 skriver Hummel, at der er blevet solgt 10 gange så mange VM-trøjer end på lanceringsdagen for EM-trøjerne i 2021 kort før EM.

”Med sidste års magiske fodboldsommer i erindringen havde vi store forventninger til den nye landsholdstrøje, men vi havde aldrig nogensinde forestillet os, at vi kunne sælge 10 gange så mange trøjer på lanceringsdagen i forhold til sidste års EM-trøje. Det har været fuldstændig vildt,” siger Allan Vad Nielsen, adm. direktør i Hummel, ifølge pressemeddelelsen.

Trøjerne sælges i en helt rød, en helt hvid og en helt sort udgave. Aldrig tidligere har Danmark haft en sort landsholdstrøje. Trøjerne sælges blandt andet i Sport 24, Sportmaster og Unisport.

Sidstnævnte sorte landsholdstrøje får debut i torsdagens kamp mod Kroatien, hvor Danmark med en sejr kan sikre sig puljesejren i Nations League og dermed en adgangsbillet til Final 4-stævnet om pokalen.

Sportsbranchen havde kronede dage i 2021 – men fremgangen kan have toppet for nu

Globale handelsudfordringer bremser forventet Tour-boost hos danske cykelbutikker

Sportmaster genovervejer butiksstrategi efter nyt tocifret millionunderskud

Sport 24 udskyder ekspansion til nyt land til 2023

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også