DetailWatch

Shaping New Tomorrow henter landsholdsprofil ind som ny frontfigur

Den nordjyske modevirksomhed udvider ambassadørlisten med fodboldspilleren Joakim Mæhle og går dermed i fodsporene på flere af konkurrenterne.

Joakim Mæhle er opvokset i Østervrå i Vendsyssel og har siden EM-slutrunden i 2021 været blandt de største danske landsholdsprofiler. | Foto: Shaping New Tomorrow/Pr

Shaping New Tomorrow fortsætter satsningen på lokale sportsstjerner som ambassadører for det nordjyske modebrand med fem butikker i Danmark og fem i Tyskland.

Aalborg Håndbolds verdensstjerner som Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard er allerede i folden som ambassadører, men nu udvider den fremadstormende modevirksomhed med et samarbejde med Joakim Mæhle, der er opvokset i nordjyske Østervrå og i dag er blandt de største profiler på det danske fodboldlandshold.

”Det er ingen hemmelighed, at vi rigtig gerne vil bakke op lokalt her i Nordjylland. Og med alle de internationale sportsstjerner, der i øjeblikket fylder godt op i det nordjyske landskab, er vi selvfølgelig stolte over at indgå samarbejder som disse,” siger Kasper Ulrich, adm. direktør i Shaping New Tomorrow.

Han tilføjer, at formålet med nordjyske sportsstjerner som ambassadører er at vise, at virksomheden har formået at bringe sportstøjets funktionalitet, komfort og slidstyrke ind i herremoden.

Shaping New Tomorrow skriver i en pressemeddelelse, at Joakim Mæhle matcher selskabets Stretch Further-univers, der er repræsenteret af personligheder, der ”tør satse alt for at opnå succes indenfor deres felt og som tager de ekstra chancer, det nogle gange kræver.”

Joakim Mæhle har i det seneste år imponeret med sine offensive kvaliteter på landsholdet. Han har spillet 29 landsholdskampe og scoret ni mål fra sin position som venstre wingback. | Foto: Gregers Tycho/SPO
Joakim Mæhle har i det seneste år imponeret med sine offensive kvaliteter på landsholdet. Han har spillet 29 landsholdskampe og scoret ni mål fra sin position som venstre wingback. | Foto: Gregers Tycho/SPO

Følger med konkurrenter

Det er ingen tilfældighed, at Shaping New Tomorrow netop satser på nordjyske sportsstjerner i markedsføringen. Virksomhedens tre stiftere er barndomsvenner fra nordjyske stationsby Støvring og har siden den første butiksåbning i Aalborg i 2016 været stærkt forankret i lokalmiljøet.

Med det nye skud på ambassadør-stammen følger Shaping New Tomorrow i slipstrømmen på konkurrenter som den aalborgensiske modevirksomhed Teeshoppen, der tidligere på sommeren præsenterede Brian Laudrup som ny frontfigur, og skjortevirksomheden Barons, der for en måned siden lavede en lignende aftale med storebror Michael Laudrup.

Helt konkret betyder satsningen på de nordjyske ambassadører, at både Aalborg Håndbold og Joakim Mæhle i den kommende tid vil blive synlige i en række kampagne og videoer på sociale medier.

Dansk modewebshop hyrer fodboldlegende som ny frontfigur

Michael Laudrup bliver ny frontfigur for dansk skjortebrand

Shaping New Tomorrow lægger an til skandinavisk offensiv med ny base

Shaping New Tomorrow med ny offensiv: Vil lancere ”de perfekte bukser” til kvinder

Mere fra DetailWatch

IC Group har kurs mod afvikling mens modebrands kører videre i premium-koncept

Modeiværksætter og -milliardær Niels Martinsens livsværk IC Group er i dag blot et levn fra tiden som børsnoteret virksomhed og skal med tiden nedlægges som led i strategiskifte, fortæller Christoffer Martinsen-Kønigsfeldt, ny bestyrelsesformand for koncernens resterende to modebrands Tiger of Sweden og By Malene Birger.

Læs også

Relaterede