detailwatch.jpg

Om DetailWatch

DetailWatch er et erhvervsmedie, der går tæt på de virksomheder og mennesker, der udgør rygraden i dansk detail og e-commerce. Vi skriver blandt andet om butikker, kæder og netbutikker, shoppingcentre, grossister og leverandører samt nye digitale salgskanaler inden for både B2C, B2B og D2C.

DetailWatch dækker resultater, strategi og konkurrencebillede, rammevilkår, tal og tendenser samt profiler i detailsektoren. Vores tilgang er uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen.

DetailWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over DetailWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på DetailWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på DetailWatch.

Vi kan kontaktes på denne adresse:

DetailWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V

E-mail: redaktion@detailwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf. 3330 8450

Vil du være en del af redaktionen på DetailWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

Hvem er vi:

louise-detailwatch-140.jpg

Louise Reseke, redaktør

E-mail: lr@detailwatch.dk
Tlf.: 2673 5950


Louise Reseke, født 1968, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og tilbragte praktiktiden på Jyllands-Posten. Louise har tidligere været redaktør for MediaWatch gennem en årrække og dækket udviklingen i mediebranchen. Inden hun kom til Watch Medier, var hun selvstændig journalist og bl.a. medudgiver af bogen E-værksætteren. Før da arbejdede hun som journalist og redaktør på B.T.

jens-detailwatch-140.jpg

Jens Betak Nielsen, journalist

E-mail: jbn@detailwatch.dk
Tlf.: 7179 2555


Jens Betak Nielsen, født 1993, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Jens kommer fra MediaWatch, hvor han i en periode har skrevet om mediebranchen. Derudover har han også dækket kapital- og investeringsfonde hos KapitalWatch. Før Jens kom til Watch Medier, var han reporter og nyhedsoplæser på radioavisen i Grønland hos KNR. Her dækkede han især politik og erhverv med særligt fokus på mineindustrien og turisme i Grønland. Jens har også en fortid som praktikant på Ritzau, hvor han blandt andet dækkede politik, sport, udland og krimi.

maria-detailwatch-140.jpg

Maria Broe Trustrup Hansen, journalist

E-mail: mt@detailwatch.dk
Tlf.: 2843 5284


Maria Broe Trustrup Hansen, født 1991, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Maria var i praktik på Jyllands-Posten, og efterfølgende har hun blandt andet arbejdet hos Ritzaus Bureau, som digital journalist på Benjamin Media og kommunikationsmedarbejder på Suhrs Højskole. Maria startede hos Watch Medier i sommeren 2018, hvor hun i en årrække har været journalist på ITWatch, inden hun i begyndelsen af 2022 rykkede til DetailWatch.

alexander-thorup-detailwatch-140.jpg

Alexander Thorup, journalist

E-mail: at@detailwatch.dk
Tlf.: 2097 7527


Alexander Thorup, født i 1997, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Alexander var undervejs på uddannelsen i praktik på Jyllands-Posten – først på sportsredaktionen og siden på erhvervsredaktionen Finans, hvor han på sidstnævnte redaktion primært dækkede handel, detail og arbejdsmarked. Efter endt praktik fortsatte Alexander som freelancer på både Finans og Jyllands-Postens sportsredaktion, før han blev fastansat på DetailWatch.

freja-140-2-1.jpg

Freja Celine Eriksen, journalist

E-mail: fce@detailwatch.dk
Tlf.: 3330 8455


Freja Celine Eriksen, født 1989, har en international kandidat i Journalism, Media and Globalisation fra Aarhus Universitet og Universität Hamburg, med kurser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har dækket klima og energi i et år ved det tyske fagmedie Clean Energy Wire og siden arbejdet som vikar på EnergiWatch. Nu dækker hun detailsektoren fra Aarhus.