DetailWatch

Luksusurmærke åbner første nordiske butik i Danmark

Det schweiziske urmærke Omega har fredag åbnet sin første nordiske butik i København, skriver Børsen.

Omegas butik kommer til at ligge tæt på Storkespringvandet i en sidegade til Strøget. | Foto: Steve Vas/AP/Ritzau Scanpix

Luksusurmærket Omega har åbnet sin første nordiske butik, der ligger i hjertet af København. Det sker i samarbejde med den britiske forhandlerkæde Watches of Switzerland. Det skriver Børsen.

”Butikken i København er både en opgradering af vores forsyningskæde og en anerkendelse af de mange ur-entusiaster i Danmark og København, der tidligere glædeligt er kørt til Hamborg, Berlin eller Zürich for at få ’Omega-oplevelsen’, når de skulle købe ur,” siger Raynald Aeschlimann, adm. direktør i Omega, til avisen og uddyber, at åbningen er en del af et årelangt arbejde med at revitalisere brandet.

Selskabets butik kommer til at ligge tæt på Storkespringvandet på Strøget i København og kommer til at dele adresse med et andet schweizisk urmærke, Breitling, der er åbnet i den anden halvdel af det delte butikslokale.

Butikken kommer til at ligge på samme gade som tre autoriserede Omega-forhandlere, men hverken Raynald Aeschlimann eller Ronni Hetoft, adm. direktør i forhandleren Klarlund, ser det som et problem, men snarere en styrkelse af brandets bevågenhed.

Dansk urfirma med skuespiller i ejerkredsen vil udfordre giganter på vanskeligt marked

Jacob Jensen ryster kriseår af sig – skal være ”et globalt og markant brand”

Konkursramte Organic Basics er blevet solgt

Mere fra DetailWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs