DetailWatch

Bestseller-ejer Ander Holch køber sig ind i dansk betalingsapp

En række investorer skyder 37 mio. kr. i det danske fintech-selskab Softpay, der udvikler mobile betalingsløsninger til blandt andre detailhandlen.

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Ejeren af Bestseller, Anders Holch Povlsen, udvider sin virksomhedsportefølje, efter at han sammen med direktør i Maj Invest Jeppe Christiansen og ”Løvens Hule”-investor Jan Lehrmann har investeret 37 mio. kr. i Softpay, skriver Børsen.

Den danske fintech-virksomhed Softpay lancerede lige før jul sin løsning, der via en app kan gennemføre betalinger på enhver mobiltelefon og dermed erstatte kortterminaler.

Anders Holch Povlsen har investeret i Softpay gennem selskabet Brightfolk.

“At få Brightfolk med ombord er endnu en blåstempling af vores arbejde, og vi ser meget frem til i fællesskab at gøre Softpay til markedsleder rundt om i verden,” udtaler den nye, engelske Softpay-direktør Craig Jacoby i en pressemeddelelse ifølge Børsen.

Ifølge Softpay har selskabet lavet aftaler, der vil give 8000-10.000 brugere af appen – heriblandt Salling Group og Matas – og den nye kapitalindsprøjtning skal blandet andet bruges til at øge det internationale salg.

Bestseller-ejer investerer tocifret millionbeløb i dansk portal

Mere fra DetailWatch

IC Group har kurs mod afvikling mens modebrands kører videre i premium-koncept

Modeiværksætter og -milliardær Niels Martinsens livsværk IC Group er i dag blot et levn fra tiden som børsnoteret virksomhed og skal med tiden nedlægges som led i strategiskifte, fortæller Christoffer Martinsen-Kønigsfeldt, ny bestyrelsesformand for koncernens resterende to modebrands Tiger of Sweden og By Malene Birger.

Læs også

Relaterede