Normal-medarbejdere får jubilæumsbonus

Samlet set udbetaler detailkæden omkring 30 mio. kr. til sine medarbejdere, fordi det er ti år siden, at stifterne besluttede at starte Normal.
De 30 mio. kr. i bonus svarer angiveligt til de første fem års overskud. | Foto: Normal/PR
De 30 mio. kr. i bonus svarer angiveligt til de første fem års overskud. | Foto: Normal/PR

Butikskæden Normal udbetaler omkring 30 mio. kr. i bonus til sine omkring 8000 medarbejdere som led i et tiårs jubilæum for fødslen af idéen om Normal, skriver Børsen.

”Det er gået langt bedre, end vi havde turde drømme om. Rigtig mange af vores medarbejdere hoppede med på det her tog, inden de vidste, hvad det skulle blive til. De sagde gode, trygge job op fra store virksomheder, fordi de troede på konceptet og har bidraget med en stor og loyal indsats. Vi vil gerne betale noget af det tilbage,” siger adm. direktør Torben Mouritsen, der sammen med Bo Kristensen stiftede Normal, til avisen.

Beløbet på 30 mio. kr. er angiveligt, hvad der svarer til de første fem års overskud efter skat i selskabet og svarer i gennemsnit til, at hver medarbejder får omkring 3750 kr.

Beløbet bliver dog ikke ligeligt fordelt, men bliver uddelt efter anciennitet og efter, om man er heltids- eller deltidsansat.

Dem, der får mindst, er f.eks. nyansatte ungarbejdere, der får 500 kr., mens de højeste bonusser lyder på 45.000 kr., fortæller Torben Mouritsen til Børsen.

Normal-chef indkasserer millioner på salg af andele

Normal åbner tre nye butikker

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også