Normal åbner tre nye butikker

Detailkæden, der har Bestseller-topchef Anders Holch Povlsen som hovedejer, fortsætter udrulningen af nye butikker og slår dørene op tre steder på Sjælland og i Jylland.
Normal åbner i juli tre nye butikker | Foto: Marie Ravn/JPA
Normal åbner i juli tre nye butikker | Foto: Marie Ravn/JPA

Normal fortsætter udbygningen af butiksnettet og åbner tre nye butikker i løbet af juli i henholdsvis Nykøbing Sjælland, Taastrup og Viborg Storcenter.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet.

Normal-kæden varslede sidste år en kraftig ekspansion af kædens fysiske butikker og har ifølge meddelelsen nu over 400 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland.

Sidste år tog Normal samtidig første spadestik til opførelsen af et nyt lager og logistikcenter på 65.000 kvadratmeter ved Hedensted i Østjylland for at understøtte væksten.

”Vi ekspanderer på hele det nordiske marked og tror, at vi i de kommende år især skal have væsentligt flere butikker i Sverige og Finland, ligesom vi skruer kraftigt op for antallet af nye butikker i Frankrig. I Danmark vil vi åbne op mod 50 butikker over en kortere årrække,” sagde medstifter og adm. direktør Torben Mouritsen sidste år til erhvervsmediet Finans.

Normal åbnede sin første butik i 2013. Året efter købte Bestsellers topchef og ejer, Anders Holch Povlsen, sig ind med 25 pct. og den ejerandel er siden øget støt til 71 pct. i dag.

Kæden havde i 2021 et overskud på knap 275 mio. kr. og en omsætning på 2,96 mia. kr. Det er en seksdobling i forhold til for fem år siden, hvor den lå på 483 mio. kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også