DetailWatch

Coop og Salling Group er i højeste beredskab for at forhindre hackerangreb

Hackerangrebet på 7-Elevens danske butikker har ikke ført til, at hverken Coop eller Salling Group har ændret strategi, når det gælder it-sikkerhed. Området er nemlig allerede så højt oppe på agendaen, som det kan komme, lyder det.

7-Eleven blev mandag ramt af et hackerangreb, der fik kæden til at lukke alle sine 176 danske butikker. Onsdag er 100 af butikkerne åbnet igen, oplyser selskabet. | Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

It-sikkerhed er formentlig et af de helt store samtaleemner rundt i de danske detailvirksomheder i disse dage, efter 7-Eleven mandag blev ramt af et hackerangreb, der fik kæden til at lukke samtlige af sine 176 butikker.

Angrebet på den danske detailkæde har dog ikke ført til, at de store detailkoncerner Coop og Salling Group fremadrettet vil gøre noget anderledes i forhold til deres it-sikkerhed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs