Stark bliver partner på Folkemødet

Byggemarkedskæden skal være med til at skabe rammerne for den demokratiske dialog til sommerens folkemøde på Bornholm, hvor Starks byggecenter i Allinge vil stå til rådighed med materialer.
Stark-byggemarkedet i Allinge bliver centralt for samarbejdet. | Foto: Stark/Pr
Stark-byggemarkedet i Allinge bliver centralt for samarbejdet. | Foto: Stark/Pr

Stark har indgået en ny aftale om at være partner til Folkemødet på Bornholm, der løber af stablen i midten af juni.

Her skal byggemarkedskæden være med til at opbygge de fysiske rammer, der skal afspejle Folkemødets vision om et mere bæredygtigt Folkemøde. Det skriver Stark i en pressemeddelelse.

”Vi ser frem til et partnerskab, der kan være med til at udvikle bæredygtighed på Folkemødet gennem brugen af mindre miljøbelastende materialer. Det er vigtigt for både os og vores arrangører, at bæredygtighed tænkes ind i opbygningen af Folkemødet,” siger Christian Bülow Beck, partnerskabschef i Stark, i pressemeddelelsen.

Flere opkøb

I partnerskabet bliver Starks byggemarked i Allinge centralt. Stark har i de seneste måneder øget sin tilstedeværelse på Bornholm, hvor virksomheden i fjor åbnede sin første forretning i Rønne.

I marts opkøbte Stark så XL Byg Allinge Byggemarked og Trælasthandel A/S og lavede de to byggemarkeder om til ét stort Stark-byggemarked i Allinge.

Tidligere i 2021 har Stark også opkøbt og overtaget fire tidligere XL-Byg-forretninger i det sydfynske område og åbnet fire nye butikker i København og en forretning i Rødbyhavn i forbindelse med Femern-forbindelsen.

Biltema vil bygge stort på Bornholm

Byggmax er ubekymret over konkurrencen mellem byggemarkeder i Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også