Biltema vil bygge stort på Bornholm

Den svenske detailgigant Biltema har planer om at åbne et stort nyt varehus i Rønne på Bornholm.
Jacob Borring Møller er adm. direktør i Biltema Danmark, der har planer om en ny butik i Rønne på Bornholm. | Foto: Biltema PR
Jacob Borring Møller er adm. direktør i Biltema Danmark, der har planer om en ny butik i Rønne på Bornholm. | Foto: Biltema PR

13 varehuse bliver snart til 14, når Biltema efter planen bygger et stort nyt varehus på 6.600 kvm i Rønne på Bornholm, fortæller Jacob Borring Møller, adm. direktør i Biltema Danmark, til DR Bornholm ifølge Bornholms Tidende.

”Jeg tror, det er ved at være tre år siden, jeg besøgte Bornholm med de her etableringsøjne. Vi tror på, at vi kan komme til at drive en rigtig fornuftig forretning derovre. Ikke mindst i sommerhalvåret, hvor der er rigtig mange mennesker,” siger Jacob Borring Møller til DR.

Nu er det så op til kommunalbestyrelsen, om der skal takkes ja eller nej til Biltemas ønske om at bygge på den tomme grund, men ifølge Bornholms Tidende tegner det sig lige nu til at blive et ja.

Biltema Danmark, der i forvejen har 13 varehuse fordelt på Jylland, Fyn og Sjælland, omsatte i 2020 for 825 mio. kr. og landede et overskud på 33,5 mio. kr. på bundlinjen.

Stark-direktør: ”Konkurrencen er fuldstændig crazy”

Anders Holch Povlsen øger aktiepost i Matas

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også