DetailWatch

Stark-direktør: "Konkurrencen er fuldstændig crazy"

Prisen for de virksomheder, som Stark Group har kig på som mulige opkøbsemner, er steget markant, fortæller direktør i et interview med Børsen.

“Konkurrencen er fuldstændig crazy, og der er rigtig mange om buddet, når vi har kig på en virksomhed,” siger Søren P. Olesen, adm. direktør i Stark Group, i et interview med Børsen. | Foto: Stark Group/PR

Priserne på mulige opkøbsemner er i dag blevet så høje, at Stark Group i flere tilfælde har trukket sig fra handlerne, skriver Børsen.

Trælastvirksomheden har de seneste tre år lavet 21 opkøb – 12 af dem er sket inden for det seneste år – men selskabet mærker, at multiplerne er steget markant på bagkant af coronapandemien.

“Konkurrencen er fuldstændig crazy, og der er rigtig mange om buddet, når vi har kig på en virksomhed,” siger Søren P. Olesen, adm. direktør i Stark Group, til Børsen.

Ifølge en ny rapport fra Bain & Co. faldt antallet af virksomhedshandler globalt i 2021, men værdien af handlerne steg til gengæld med over 46 pct. i forhold til året før.

Nu beskyttes dansk design bedre i Kina

Forbrugerpriserne har taget det største hop siden 2008

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs