DetailWatch

Canadisk sportstøjsproducent sendt i vejret efter opjustering

Lululemon opjusterer trods høj inflation og udfordringer i økonomien.

Lululemon opjusterer til en forventet omsætning i intervallet 7,87 og 7,94 mia. dollar. | Foto: Andrew Kelly/REUTERS / X02844

Sportstøjsproducenten Lululemon, som især blev kendt for sine yogabukser, steg med 9,8 pct. i torsdagens eftermarked.

Solide kvartalstal og en opjustering af forventningerne vidner om, at koncernen formår at trodse den høje inflation og udfordringerne i økonomien.

Lululemon venter nu et justeret overskud i hele 2022/23 i intervallet mellem 9,75 og 9,90 dollar per aktie mod tidligere ventet 9,35-9,50 dollar. På forhånd var der blandt analytikerne ventet et overskud på 9,45 dollar per aktie ifølge estimater fra Bloomberg News.

Prognosen for årsomsætningen er også sat i vejret til et interval mellem 7,87 og 7,94 mia. dollar mod tidligere ventet mellem 7,61 og 7,71 mia. dollar. Her er buddet på Wall Street på 7,69 mia. dollar.

Koncernen oplevede da også i andet kvartal en stigning i salget på 29 pct. til 1,87 mia. dollar mod ventet 1,77 mia. dollar. Det direkte salg til forbrugerne, altså onlinesalget, steg i periode mest med 32 pct. mod spået 21 pct., mens den underliggende salgsvækst i de fysiske butikker, fremgangen i det sammenlignelige salg, var på 25 pct.

”Trods udfordringerne i makromiljøet er gæstetrafikken i vores butikker og vores e-handels-websites stadig robust, hvilket vidner om styrken i vores multidimensionelle driftsmodel,” siger finansdirektør Meghan Frank i regnskabet.

Det justerede overskud per aktie blev i andet kvartal på 2,20 dollar sammenlignet med 1,65 dollar et år tidligere og mod et konsensusestimat på 1,87 dollar ifølge Bloomberg News.

Canadisk yogatøjsfirma opjusterer

Lululemon vil fordoble salget inden 2026

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs