Canadisk yogatøjsfirma opjusterer

Sports- og yogatøjkoncernen Lululemon opjusterer på trods af store udfordringer i detailbranchen sine forventninger til 2022.
Lululemons prognose for omsætningen lyder nu på et interval mellem 7,61 og 7,71 mia. dollar. | Foto: Andrew Kelly/REUTERS / X02844
Lululemons prognose for omsætningen lyder nu på et interval mellem 7,61 og 7,71 mia. dollar. | Foto: Andrew Kelly/REUTERS / X02844
AF MARKETWIRE

Canadiske Lululemon, der især er kendt for træningstøj til yogadyrkere, har torsdag aften opjusteret sine forventninger. Aktien stiger dog kun beskedne 1,1 pct. i eftermarkedet.

Prognosen for omsætningen lyder nu på et interval mellem 7,61 og 7,71 mia. dollar mod tidligere i området mellem 7,49 og 7,62 mia. dollar. På forhånd var der blandt analytikerne ventet en omsætning på 7,58 mia. dollar, ifølge et estimat fra Bloomberg News.

Koncernens justerede overskud per aktie landede i første kvartal uændret i 1,16 dollar, mens analytikerne ifølge Bloomberg News havde regnet med 1,43 dollar. Omsætningen steg sideløbende med 33 pct. til 1,60 mia. dollar mod ventede 1,54 mia. dollar.

Den underliggende vækst, det sammenlignelige salg, var i perioden på 29 pct., hvilket var over det ventede i 22 pct., mens indtjeningsmarginerne omvendt skuffede med en bruttomargin på 54 pct. sammenlignet med konsensus på 55 pct. På samme måde steg driftsmarginen ganske vist let til 16,1 pct., men mod en forventning om 16,6 pct.

”Vore hold leverer fortsat en stærk finansiel præstation, mens de navigerer de fortsatte påvirkninger fra covid-19, afbrydelser af forsyningskæderne og inflationært pres,” udtaler finansdirektør Meghan Frank, i regnskabet og hentyder dermed til omkostningspresset, som påvirker koncernen.

Lululemon vil fordoble salget inden 2026

Gucci-ejer slår forventningerne selv om hovedmærket skuffer

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også