Analytikere: Zalando kan stadig nå mål for året

Spareplanerne for den svenske modekoncern bør sikre Zalando et lille overskud på driften, lyder vurderingen fra analytikere.
Foto: Hannibal Hanschke/Reuters/Ritzau Scanpix/REUTERS / X02197
Foto: Hannibal Hanschke/Reuters/Ritzau Scanpix/REUTERS / X02197
Marketwire

Efter den uafhængige fransk-tyske finanskoncern Oddo BHF’s analytikere har meldt ud, at online modekoncernen Zalandos mål for årsresultatet stadig kan nås, har selskabet tirsdag eftermiddag rykket sig til tops i detailsektoren af det paneuropæiske Stoxx 600 indeks.

Det skriver Bloomberg News.

Mere præcist siger analytikeren, at målet er ambitiøst, men det kan stadig nås, og at selskabets indsats for at spare bør resultere i et lille driftsoverskud.

Derudover ser Oddo Zalando som et selskab, der klarer sig bedre i et udfordret marked, hvis man sammenligner med konkurrenter som eksempelvis Asos.

Zalando fastholdte den 4. august i forbindelse med sit kvartalsregnskab for andet kvartal forventningerne til årsresultatet med et driftsresultat på 180-260 mio. euro og en omsætning på 10,4-10,7 mia. euro. Kvartalsregnskabet for tredje kvartal offentliggøres den 3. november.

Aktien er ligesom andre i samme branche faldet gevaldigt i løbet af året. Faktisk hele 70,6 pct. Det skal dog huskes, at onlinemodeforretningerne så massiv fremgang under coronapandemien, og det samme gjorde aktierne.

Zalandos aktie stiger tirsdag 3,8 pct. på børsen i Frankfurt.

Zalando tager seks procent af alle danske e-handler

Zalando gik solo med genbrugsplatform: ”Vi er her for det lange, seje træk”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også