DetailWatch

Pandora skyder gang i salg af smykker til kæledyr

Mens de tobenede i stor stil har købt armbånd med charms hos Pandora, satser smykkeselskabet på navneskilte og halsbånd til de firbenede.

Nu kan de firbenede snart begynde at shoppe hos Pandora. | Foto: Pandora/PR

Det børsnoterede smykkeselskab Pandora går nu ind på markedet for ”smykker” til kæledyr.

Det er navneskilte eller halsbånd, der nu kan købes til hjemmets blødeste medlem.

”Det globale marked for tilbehør (accessories) til kæledyr har været voksende, især siden pandemien, og det ventes at nå en markedsværdi på 42,3 mia. dollar i 2026,” oplyser Pandora.

”Med restriktionerne, der har været gennem covid-19, har nedlukningerne og det med at skulle blive hjemme fået flere folk til at få et kældedyr, og alene i Storbritannien har 3,2 mio. husholdninger anskaffet sig et kæledyr siden starten af pandemine,” skriver smykkekoncernen.

Og Pandora følger trop på andre etablerede brands i at lave kollektioner til kæledyr. Også den spanske tøjkoncern Zara har lavet kollektioner til familiens firbenede, og britiske Next, der både laver tøj og ting til hjemmet, har lanceret en seng til kæledyr.

Møbelkoncern styrker ledelsen med Pandora-profil

Pandora åbner hub i New York

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs