Internationalt onlinebrand åbner sin første permanente butik i dansk lufthavn

Online platformen Highsnobiety har åbnet sin første permanente butik på globalt plan i Københavns Lufthavn. Forretningen får især fokus på unge luksusforbrugere.
Foto: PR
Foto: PR

Under navnet Gatezero åbner Highsnobiety en multibrand-butik med luksusvarer målrettet unge forbrugere med penge på lommen i Københavns Lufthavn. Det sker i samarbejde med Gebr. Heinemann, der i forvejen driver alle lufthavnens seks Tax Free-butikker. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Butikken kommer til at føre et udvalg af internationale luksusmærker som Acne Studios, Balenciaga, Bottega Veneta, Comme des Garçons, J.W. Anderson, Gucci og Maison Margiela til priser fra 200 til 8.000 kr.

”Med Highsnobiety Gatezero tror vi på at kunne tale direkte til de unge og modebevidste forbrugere, som netop København er kendt for at have,” siger Simon Weisskopf, der er vice president for forretningsudvikling hos Highsnobiety.

”Gennem vores digitale kanaler og innovative butik ønsker vi desuden at skabe en banebrydende detailoplevelse, som kan konkurrere med verdens førende multi-brand butikker.”

Highsnobiety har tidligere kun eksperimenteret med en pop-up-butik i Zürichs lufthavn, men har nu tre mere på vej udover Gatezero i Kastrup.

Gucci vil tage imod kryptovalutaer i udvalgte butikker

Nyt toldfri-koncept med danske specialiteter er åbnet i Københavns Lufthavn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også