Nyt toldfri-koncept med danske specialiteter er åbnet i Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn har åbnet et nyt område i toldfri-området med fokus på danske specialiteter op til påske.
Københavns Lufthavn har sammen med selskabet Gebr. Heinemann udviklet et område med danske specialiteter for at differentiere udvalget af toldfri tilbud. | Foto: Jens Hartmann Schmidt/Ritzau Scanpix
Københavns Lufthavn har sammen med selskabet Gebr. Heinemann udviklet et område med danske specialiteter for at differentiere udvalget af toldfri tilbud. | Foto: Jens Hartmann Schmidt/Ritzau Scanpix

Når tusindvis af flypassagerer går igennem toldfri-området i Københavns Lufthavn i påsken, vil de blive mødt af et nyt syn.

Danmarks største lufthavn har nemlig indrettet en central del i toldfri-området kun med danske specialiteter.

Navnet på det nye koncept er ”Local Hero – Made in Denmark” og er en del af en større strategi, der skal sætte fokus på den lokale oplevelse med en række lokale produkter på hylderne.

De danske produkter tæller blandt andet Emma Bülows økologiske skumfiduser, Whally & Wiz’ gourmet-vingummier, Mikkeller-øl, Stauning Whiskey og karameller fra Karamelleriet fra Bornholm.

Det nye danske koncept fylder omkring 60 kvm. ud af det 2.600 store toldfri-område og er en såkaldt shop-i-shop. Forhåbningerne til den nye satsning er store, og derfor har det fået en central placering, der sikrer et naturligt flow, lyder det fra Københavns Lufthavn.

Udover butiksstrukturen har Københavns Lufthavn i den seneste tid også haft fokus på at indlemme lokale danske aktører og restauranter som en del af lufthavnens restaurationsmiljø. I dag kan passagerer blandt andet gæste Gasoline Grill, Bistro Sommelier og Aamanns Smørrebrød i terminalerne.

Dansk outletby laver nyt rekordoverskud – ejerne trækker igen 20 mio. kr. ud

Tøjsucces vil ind i ”støvet” branche for arbejdstøj – e-handel bliver nøglen

Ny stor byggemarkedskæde indleder dansk offensiv – vil åbne 25 butikker

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også