Politiken Plus ændrer betegnelser på varer der fejlagtigt blev betegnet som bæredygtige

Afdelingschefen for Politiken Plus troede indtil for nylig, at leverandørerne af varerne havde ansvaret for, hvordan varerne blev beskrevet. Nu er det nødvendigt med en oprydning for at sikre, at varerne er deklareret korrekt.
Foto: Jens Hartmann
Foto: Jens Hartmann

Politiken Plus har i de seneste måneder været i gang med en oprydningsproces på Politiken Plus’ webshop, hvor en række produkter fejlagtigt er blevet betegnet som bæredygtige.

Det skriver Sustain Report.

Kit Lyngaa, der er afdelingschef for Politiken Plus, siger til mediet, at teksterne er blevet skrevet af samarbejdspartnere, og at hun indtil for nylig troede, at det var leverandørerne og samarbejdspartnerne, der havde ansvaret for, hvordan varerne blev beskrevet.

”Der er vi så blevet opmærksom på, at vi har et ansvar for at sikre, at det, som de skriver, er korrekt. Derfor har vi skrevet ud, at vi har behov for, at de gennemgår alle tekster for at kunne dokumentere, hvad de rent faktisk gør, når de skriver, at de er økologiske, eller grønne eller bæredygtige,” siger hun til mediet.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MediaWatch.)

Børnetøjsbrand øger bundlinjen med 63 pct.

Svensk onlineapotek sætter gang i nordisk ekspansion

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også