Bestseller-ejers formue kan være faldet med milliarder som følge af netbutikkers nedgang

Værdifald blandt de store mode-webshops, som Anders Holch Povlsen har aktier i, kan have ført til et fald i Bestseller-ejerens formue, skriver Finans.
Både Zalando, Asos og About You, som Anders Holch Povlsen har aktier i, er faldet betydeligt i værdi den sidste måned. | Foto: Bestseller/PR
Både Zalando, Asos og About You, som Anders Holch Povlsen har aktier i, er faldet betydeligt i værdi den sidste måned. | Foto: Bestseller/PR

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen er fjernet fra Bloombergs anerkendte liste over verdens 500 mest velhavende mennesker, skriver mediet Finans.

Bloomberg estimerede tirsdag i denne uge Anders Holch Povlsens formue til at ligge på 8 mia. dollar, og da det kræver en formue på omtrent 5 mia. dollar at være med på listen, kan Bestseller-ejerens formue altså forventes at være faldet med 3 mia. dollar, eller omkring 21 mia. kr.

Ejeren af den danske modekoncern har aktier i de store børsnoterede webshops Asos, Zalando og About You, som alle er faldet omkring en tredjedel i værdi over den seneste måned.

Så sent som i går meldte den tyske modewebshop Zalando ud, at man på grund af svagere omsætning nedjusterer forventningerne til driftsindtjeningen (EBIT) til 180-260 mio. euro i stedet for 430-510 mio. euro.

Også den svenske betalingsservice Klarna, der er Anders Holch Povlsens største aktiv, står ifølge Wall Street Journals oplysninger til at skære to tredjedele af sin værdiansættelse i en ny kapitalrejsning.

Bestseller underskriver kontrakt på 2 mia. til nyt logistikcenter i Holland

Tysk selskab med Anders Holch Povlsen som storaktionær nærmer sig milliardunderskud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også