Nemlig.com udvider levering samme dag til hele Sjælland

Konkurrencen på onlinemarkedet for dagligvarehandel stiger, og Nemlig.com svarer igen med levering samme dag på hele Sjælland.
Kunder på Sjælland og Falster kan nu bestille og få varer fra Nemlig.coms lagre samme dag. | Foto: PR/Nemlig.com
Kunder på Sjælland og Falster kan nu bestille og få varer fra Nemlig.coms lagre samme dag. | Foto: PR/Nemlig.com

Bestiller de før kl. 12.00, kan Nemlig.coms sjællandske kunder fra nu af vælge at få leveret deres dagligvarer samme dag. Det er online-supermarkedet den første i landet til at tilbyde. Også dele af Falster får mulighed for levering samme eftermiddag eller aften.

”Vi arbejder hele tiden på at gøre vores service endnu bedre. Det gør vi bl.a. ved at forkorte tiden mellem bestilling og levering. Nu kan alle kunder på Sjælland og dele af Falster bestille om formiddagen og få leveret varer til aftensmaden samme dag,” siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør hos Nemlig.com i en meddelelse.

Siden corona gjorde sit indtog på det danske dagligvaremarked i 2020, har dagligvaregiganter med hjemmelevering oplevet en stor tilstrømning af kunder, og nye spillere på markedet har samtidig set dagens lys. I foråret 2021 lancerede Salling Group eksempelvis Føtex-hjemmelevering som supplement til koncernens allerede eksisterende koncept Bilka To Go. For nylig har Føtex også udvidet med samme koncept, hvor kunderne kan afhente dagligvarer købt online i kølede bokse ved deres lokale Føtex.

Dog er onlinemarkedet for dagligvarer gået en markant tilbage efter boostet fra coronakrisen sidste år, hvor året blev indledt med nedlukkede butikker.

Nemlig.com henter bæredygtighedschef i Dansk Erhverv

Nyt Nemlig.com-lager skal sikre fremtidig vækst og hurtigere levering i Jylland

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også