DetailWatch

Nemlig.com henter bæredygtighedschef i Dansk Erhverv

Jakob Zeuthen er blevet hentet ind til en nyoprettet stilling som bæredygtighedschef i onlinesupermarkedet Nemlig.com.

Foto: Thomas Borberg

Efter 12 års arbejde som miljøpolitisk chef i Dansk Erhverv rykker Jakob Zeuthen ind hos Nemlig.com, hvor han i fremtiden skal være bæredygtighedschef.

Til Børsen siger han, at han i stedet for mange års NGO-arbejde gerne vil arbejde med effekterne af noget der kan måles og vejes, og at han i sit nye arbejde skal indsamle og opbygge en målrettet strategi på bæredygtighed.

“Jeg har længe gerne villet arbejde mere kommercielt og med et konkret projekt, som handler om at hjælpe en virksomhed med grøn omstilling. Så bød muligheden sig, og nemlig.com er en sindssygt spændende virksomhed, som har store ambitioner om at være ledende på bæredygtighed. Samtidig er det en virksomhed, som både er en it-virksomhed, et supermarked og en logistikvirksomhed. Hvis man kan forene de tre ting, kan man virkelig arbejde med at nedbringe aftrykket for hvert enkelt indkøb,” siger han til avisen.

Jakob Zeuthen starter i sit nye job 1. maj.

(Denne artikel er bragt i samarbejde med vores søstermedie FødevareWatch)

Ejendomsdirektør i Lidl: ”Den fysiske butik bliver stadig vores absolutte hovedben”

Wolt indgår nyt samarbejde med sengeforretning

Krigen i Ukraine kan bremse planer om flere Lidl-butikker i Danmark

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs