Danskere på tilbudsjagt: 40 pct. stigning i besøgende på tilbudsplatform

I en tid med stigende priser retter forbrugerne i stigende grad fokus mod tilbud, og det kan mærkes, lyder det fra platformen Minetilbud.

Mens inflation, krig og forsyningsproblemer er i gang med at skrue priserne på dagligvarer i vejret, så klikker danskerne på livet løs for at finde frem til tilbud.

Ifølge FK Distribution, som driver tilbudsplatformen Minetilbud.dk, var der i sidste uge i underkanten af 1,3 mio. besøgende på platformen, hvilket er en stigning på 40 pct. sammenlignet med samme uge sidste år.

”Der er ingen tvivl om, at forbrugerne er mærket af de prisstigninger, vi ser på især gas, brændstof og el, men også på tværs af de danske dagligvarer. Det kommer tydeligt til udtryk i, hvor mange danskere der læser tilbudsaviser lige nu og den store trafik, vi ser på vores platform i disse uger, hvor særligt de produkter, der er steget i pris, også er blandt de mest søgte,” udtaler Susanne Juhl, forretningschef for Minetilbud, i en pressemeddelelse.

Sammenligner man søgninger fra midten af februar med søgninger i slutningen af marts, ses de største stigninger blandt dagligvarer på mel, madolie og pasta., skriver portalen. Antallet af søgninger er ifølge Minetilbud steget med henholdsvis 147, 98 og 70 pct., og det er alle varer, som er steget markant i pris i de seneste måneder.

Også online tilbudsavisen Etilbudsavis har for nylig meldt om et stærkt stigende antal søgninger på platformen.

Handelsselskab: Tilbudsjagt bliver største ændring i forbrugsvaner i mange år

Ehandels-tilbudsavis oplever stigende interesse efter højere fødevarepriser

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jeff Gravenhorst har en fortid i ISS, hvor han var adm. direktør fra 2010 til 2020. | Foto: Stine Bidstrup

Coop Danmark finder ny formand

For abonnenter