Litauisk betalingstjeneste ansætter dansker i spidsen for indtog i Norden

Betalingstjenesten Kevin vil tage kampen op med Nets og betalingskort i Danmark, og til den mission har selskabet ansat en dansker til at stå i spidsen for kampen om det danske betalingsmarked.
Danske Stefan Nielsen er ny chef for Kevins nordeuropæiske region. | Foto: PR / Kevin
Danske Stefan Nielsen er ny chef for Kevins nordeuropæiske region. | Foto: PR / Kevin

Det litauiske fintech-selskab Kevin øjner at udvide sine aktiviteter til Norden, hvor selskabet har ansat danske Stefan Nielsen som chef for den nordeuropæiske region.

Kevin slår sig op på at have en ”konto-til-konto-infrastruktur”, som forbinder forhandleres website med bankerne direkte, så forbrugeren ikke skal betale de gebyrer, der sker ved en kreditkorttransaktion.

Når en forhandler bruger løsningen, kræver det, at forbrugeren har en bankkonto i et EU-land.

”Konto-linking hjælper kunder med at forbinde deres bankkonto til mobilappen på en nem og sikker måde, hvilket skaber en mere fleksibel og hurtigere betalingsoplevelse,” udtaler Stefan Nielsen i en pressemeddelelse.

Stefan Nielsen har tidligere været i betalingsvirksomheder som Corpay og Likvido.

Kevin blev stiftet i 2018 og har ifølge egne oplysninger 5.000 forhandlere i Europa som kunder. De bruger Kevins konto-til-konto-infrastruktur, så forbrugeren ikke skal betale de gebyrer, der sker ved en kreditkorttransaktion.

Kevin er tilgængelig i 19 lande i Europa lige nu, herunder Sverige, Finland, Polen, Spanien, Holland, Portugal og de baltiske lande, men selskabet forventer at være til stede i 28 lande til sommer, deriblandt altså Danmark.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også