Konkurrenter lokker ledige Aldi-medarbejdere

Rema 1000’s delvise opkøb af Aldi i Danmark kan sende medarbejdere over til andre aktører – Dagrofa og Coop står på spring.
"Lukningen af Aldi betyder også, at en større del af vores kolleger i branchen desværre ser ind i usikkerhed på jobfronten,” skriver Dagrofa på Linkedin. | Foto: Pr / Dagrofa Foodservice.
"Lukningen af Aldi betyder også, at en større del af vores kolleger i branchen desværre ser ind i usikkerhed på jobfronten,” skriver Dagrofa på Linkedin. | Foto: Pr / Dagrofa Foodservice.

Der er plads i Dagrofa og Coop til de medarbejdere, som ikke skulle klare skærene på jobfronten, når Rema 1000 overtager en række Aldi-butikker, hvis konkurrencemyndighederne godkender salget. 

Det skriver Dagrofa på selskabets Linkedin-profil. 

”Men lukningen af Aldi betyder også, at en større del af vores kolleger i branchen desværre ser ind i usikkerhed på jobfronten,” skriver detailkæden, som henviser til sin egen jobbank. Samtidig skriver Dagrofa, at selskabet vil høje øje med den jobbørs, som Aldi vil oprette for sine tidligere medarbejdere. 

Også hos Coop er man klar til at byde sig til med ledige stillinger, viser et opslag. Her åbner detailkoncernen for ledige stillinger i blandt andet Coop 365discount-kæden.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Per Bank roser Aldis indsats – er åben for butiksopkøb

Aldi-lukning vil udløse mange ledige butikker trods Rema-handel

Aldi lukker i Danmark – få overblikket her

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også