DetailWatch

Anders Holch Povlsen køber hele Nemlig.coms nye lager

Ejerskabet af Nemlig.coms nyopførte lager ved Aarhus ender i hænderne på Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen.

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Opførelsen af et nyt stort logistikcenter udenfor Aarhus har længe været en del af Nemlig.coms vækstplaner. Ejerskabet af det omkring 40.000 kvadratmeter store lager har ligeliges været planlagt at sende videre, og det er ifølge Finans nu sket.

Det er Bestseller-milliardær og medinvestor i Nemlig.coms moderselskab Intervare, Anders Holch Povlsen, der overtager ejendommen gennem selskabet Constantinsborg, der indgår i Heartland-koncernen. Anders Holch Povlsen ejede i forvejen majoriteten af ejendommen, mens Nemlig.com-stifter og adm. direktør Stefan Plenge ejede den øvrige del.

”For Nemlig.com er vores fokus at skabe det bedstmulige onlinesupermarked til glæde for vores mange loyale kunder. Derfor har det hele tiden været meningen at sælge ejendommen i Aarhus, når den var opført og klar til brug,” udtaler Stefan Plenge i et skriftligt svar til Finans.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Nyt Nemlig.com-lager skal sikre fremtidig vækst og hurtigere levering i Jylland

Nemlig.com udvider levering samme dag til hele Sjælland

Mere fra DetailWatch

Dagli' Brugsen lukker yderligere to butikker

Dagli’ Brugsen føjer yderligere to butikker i provinsen til listen over butikker, der skal lukkes i den kommende tid. I forvejen havde dagligvarekæden meddelt, at fire butikker lukkes.

Læs også

Relaterede