DetailWatch

Måltidskasseselskab mister knap 30 pct. af den danske omsætning i første kvartal

Årets første måneder har budt på markant tilbagegang hos svensk måltidskassekoncern, der har flere nordiske brands i folden. Lige nu er den stigende inflation også en udfordring, og topchef afviser ikke, at kunderne kan møde prisstigninger.

Walker Kinman er adm. direktør i LMK Group, der samlet i Sverige, Norge og Danmark har knap 500 medarbejdere. | Foto: LMK Group/PR

Den svenske koncern LMK Group, der står bag en række måltidskassebrands i Sverige, Norge og Danmark, har været presset i første kvartal, viser et nyt regnskab.

Samlet landede koncernen en omsætning på 352,9 mio. svenske kr. (cirka 253 mio. danske kr.) i årets første tre måneder, hvilket er et fald på 15,9 pct. i forhold til samme periode sidste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste fire år, bliver ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs