DetailWatch

Donut-selskab drejer nøglen om

Iværksætterdrømmen er brast inden for lidt mindre end to år for de to brødre bag selskabet, der fik en halv mio. kr. i investering i Løvens Hule.

Foto: Tobias Selnæs Markussen

Kagevirksomheden Do Donuts har langet deres sidste basse over disken.

Det skriver Ugeavisen på baggrund af en lukning fra stifternes side.

Virksomheden er stiftet af de to brødre Samer og Thamer AlBayati samt Jasmin Abdallah og blev kendt landsdækkende, da de deltog i Løvens Hule, hvor de formåede at få den ene løve Mia Wagner til at investere en halv mio. kr. for, hvad der svarer til en fjerdedel af forretningen.

Blot et par måneder efter samarbejdets start, lukker Do Donuts-forretningen nu.

”Do Donuts’ stiftere har valgt at lukke forretningerne og indstille virksomhedens aktiviteter og vil bruge den næste tid på at afvikle virksomheden forsvarligt. Et manglende overskud på bundlinjen har udfordret driften,” skriver Mia Wagner i en mail til mediet.

Do Donuts nåede at have butikker i Viborg, Aarhus og Holstebro, før donut-drømmen brast. Ifølge virksomheden vil kunder, der allerede har bestilt, men ikke modtaget sin ordre, få penge tilbage.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Bagernes brancheforening indgår ny aftale med stor betalingskoncern

Stigende onlinehandel truer butikslivet i bymidterne – men kan også være redningen

Mere fra DetailWatch

Dagli' Brugsen lukker yderligere to butikker

Dagli’ Brugsen føjer yderligere to butikker i provinsen til listen over butikker, der skal lukkes i den kommende tid. I forvejen havde dagligvarekæden meddelt, at fire butikker lukkes.

Læs også

Relaterede