Bagernes brancheforening indgår ny aftale med stor betalingskoncern

Bagergruppen, der har 150 medlemsbutikker, har indgået en aftale med Worldline, der er en af verdens største betalingskoncerner.
Bagergruppen, der er indkøbsforening for uafhængige håndværksbagere, glæder sig over aftalen med Worldline. | Foto: Pr
Bagergruppen, der er indkøbsforening for uafhængige håndværksbagere, glæder sig over aftalen med Worldline. | Foto: Pr

Brancheforeningen Bagergruppen har indgået en aftale med den franske betalingskoncern Worldline, der fremover får til opgave at sørge for, at Bagergruppens 150 medlemsbutikker kan modtage danskernes betalingskort.

Aftalen skal sikre bagerne en fast lav pris på korttransaktioner, når der handles kage og morgenbrød, skriver parterne i en pressemeddelelse.

”Worldline har givet os et rigtig godt og gennemsigtigt tilbud. Samarbejdet sikrer, at vores medlemmer slipper billigst muligt, når de modtager betaling i deres butikker rundt om i landet – og der er ingen risiko for, at de skal betale uforudsete gebyrer. Derfor opfordrer vi alle vores medlemmer til at skifte til Worldline,” siger Steen Friis Nielsen, bestyrelsesformand i Bagergruppen.

Planen er, at Worldline skal levere nye terminaler og indløseraftaler til brancheforeningens bagere. Den nye aftale skal bl.a. sikre større driftssikkerhed, så pengene kommer hurtigere i kassen, når en kunde køber morgenbrød i bagerbutikken med et betalingskort.

Worldline er en af verdens førende betalingsudbydere. | Foto: Pr
Worldline er en af verdens førende betalingsudbydere. | Foto: Pr

Har titusindvis af danske kunder

Worldlines kunder kan modtage internationale kort som Visa, Mastercard og Maestro samt betalinger gennem MobilePay, Apple Pay og Masterpass.

Wolrdline håndterer i forvejen de digitale og fysiske kortbetalinger for flere end 30.000 danske frisører, tandlæger, restauratører og små og mellemstore danske virksomheder, fremgår det.

”Bagergruppens medlemmer står tidligt op, så vi andre kan hente lunt morgenbrød. Derfor skal kortbetalingen bare fungere – og det skal være til en pris og på nogle servicevilkår, der er til at forstå”, udtaler Mette Lykke Vibe, landechef Worldline i Danmark.

Antallet af ledige butikslokaler falder

Ny stor byggemarkedskæde indleder dansk offensiv – vil åbne 25 butikker

Modefirma om interesse fra opkøbere: ”Vi bruger dem til at have nogle links ude til fremtiden”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også