DetailWatch

Tidligere marketingchef i Matas rykker til KFI

Købmandsfonden KFI, der bl.a. er medejer af Dagrofa, har hyret ny chef for uddelingsområdet, der kommer med lang erfaring fra Matas-kæden.

Anne Lene Hamann bliver ny uddelingschef i KFI Erhvervsdrivende Fond | Foto: Privatfoto

Købmændenes erhvervsdrivende fond KFI har hentet nye kræfter til ledelsen og hyret Anne Lene Hamann, 57, som ny uddelingschef.

Det oplyser KFI i en pressemeddelelse.

Anne Lene Hamann kommer til KFI efter en mere end 30 år lang karriere i Matas, hvor hun har været en drivende kraft i marketing og bl.a. haft rollen som marketingsdirektør fra 2007 til 2018. Hun har senest haft ansvaret som Head of Marketing - Campaign & Research.

Hos KFI får hun ansvaret for udviklingen af fondens uddelingsområde, der både er målrettet projekter i de enkelte butikker og brede initiativer til fælles gavn.

”Jeg har tidligere arbejdet sammen med Anne Lene hos Matas. Jeg er sikker på, at hun med sin baggrund, virkelyst, forståelse for detailhandel og smittende engagement kan bidrage til, at vi når i mål med vores strategi for uddelingerne frem mod 2024,” siger adm. direktør for KFI, Terje List Terje List i meddelelsen.

Anne Lene Hamann tiltræder den 2. maj 2022.

KFI er en erhvervsdrivende fond, der har til formål at støtte selvstændige danske købmænd. Fonden er medejer af Dagrofa og blev til i 1995 som resultatet af en fusion mellem Købmændendes Finansieringsinstitut, Instituttet for KøbmandsEtablering og Institut for Købmandsfinansiering.

Marketingchef i Matas takker af - intern afløser er udnævnt

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs