Mode vil spille større rolle på kommende Formland-messe

Når Formland løber af stablen i januar næste år, vil der være en dedikeret hal til mode og accessories, skriver Branchebladet Tøj.
Livsstilsmessen Formland foregår i Messecenter Herning og afholdes næste gang i januar 2023. | Foto: Mch/tony Brøchner/formland/pr
Livsstilsmessen Formland foregår i Messecenter Herning og afholdes næste gang i januar 2023. | Foto: Mch/tony Brøchner/formland/pr

Mode og accessories vil fylde mere på den kommende Formland-messe, der foregår i Herning i januar 2023, skriver Branchebladet Tøj.

Formland har også tidligere haft modebrands med på messen, men nu vil der blive dedikeret en hal til mode, da der i flere år har været en større og større interesse fra selskaberne.

”Flere livsstilsbutikker har både mode og interiør, og derfor ser vi en stigende interesse for at kombinere de to elementer på Formland,” siger Flemming Andersen, projektleder på Formland, til mediet.

Han forventer, at der i de kommende år vil været et fortsat stigende fokus på mode hos Formland, som med både interiør- og modebrands vil tilbyde ”et samlet livsstilsunivers” til de besøgende.

Trendforsker: Kedelige butikker vil uddø

Jacob Jensen ryster kriseår af sig – skal være ”et globalt og markant brand”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også