Carl Hansen & Søn åbner 20. flagskibsbutik

Møbelfirmaet Carl Hansen & Søn udvider antallet af egne butikker med åbningen af en ny flagskibsbutik, der bliver den anden i København og 20. i alt.
Carl Hansen & Søn udvider sit eget salg med ny flagskibsbutik i hovedstaden | Foto: PR/Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn udvider sit eget salg med ny flagskibsbutik i hovedstaden | Foto: PR/Carl Hansen & Søn

Det fynske møbelfirma Carl Hansen & Søn, der producerer en række danske møbelklassikere, investerer yderligere i egne butikker og åbner ny flagskibsbutik i København.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet.

Den nye butik åbner i Carlsberg Byen på Vesterbro i hovedstaden. og bliver den 20. af slagsen i alt og den anden i hovedstaden.

I alt har Carl Hansen & Søn flagskibsbutikker i 14 lande, primært i europæiske storbyer herunder Paris, London og Barcelona. Flest ligger i Danmark, hvor selskabet, der bl.a. producerer Y-stolen, nu har fire egne butikker.

”Vi oplever en stor interesse for at besøge vores butikker, hvor man kan se vores møbler og opleve vores historie i et samlet univers. I vores nye forretning er det meste af vores kollektion samlet under ét tag, og man kan derfor både opleve de ikoniske designklassikere og se de nyere designsamarbejder med både etablerede designere og nye talenter fra ind- og udland,” siger Inger M. Jensen Hansen, der er kommunikationschef for Retail & Accessories hos Carl Hansen & Søn, i meddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også