DetailWatch

Søstrene Grene vil styrke international webshop med nyt knudepunkt i Europa

Søstrene Grenes online forretning har udviklet sig hurtigere end planlagt uden for Danmarks grænser, fortæller topchef Mikkel Grene. Men skal selskabet holde momentum, kræver det, at virksomheden inden længe åbner et nyt weblager sydpå.

”Vi har ikke helt låst os fast på landene, men vi skal i hvert fald ned midt i Europa,” siger Mikkel Grene, adm. direktør i Søstrene Grene, om placeringen for et nyt internationalt weblager. | Foto: Mads Frost/ERH

Siden Søstrene Grene for to år siden åbnede sin webbutik, har selskabet fået godt gang i onlinesalget. Det gælder også udenfor de danske grænser, og virksomheden gør derfor nu klar til at åbne et weblager i Europa.

”Vi kører det hele fra Danmark på nuværende tidspunkt, men efterhånden som vi skal have flere lande på, og det vokser mere og mere, bliver vi også nødt til at have nogle satellitter rundt omkring, så vi kan distribuere mere lokalt,” siger Mikkel Grene, adm. direktør i Søstrene Grene, til DetailWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede