DetailWatch

Illums Bolighus udvider med butik i Frederiksberg Centret

For anden gang i år tager bolig- og livstilsbutikken spadestik til at udvide i Storkøbenhavn – det sker med ny butik i Frederiksberg Centret.

Illums Bolighus slår dørene op på Frederiksberg | Foto: Henriette Dæhli

Illums Bolighus annoncerede i begyndelsen af året en stor satsning på en ny forretning i Lyngby Storcenter, der skal åbne næste år, og nu melder detailkæden endnu en udvidelse, skriver Frederiksbergliv.

1. september rykker bolig- og livsstilsforretningen ind i Frederiksberg Storcenter med en butik på i alt 720 kvadratmeter.

”Frederiksberg-borgerne har fokus på kvalitet og design, og de har handlet hos os i generationer. Vi glæder os til, at de nu kan tilbydes eksklusivt design lokalt,” udtaler Henrik Ypkendanz, adm. direktør og hovedaktionær i Illums Bolighus.

Illums Bolighus har i mange år haft sin flagskibsbutik på Amagertorv i København samt en mindre butik i Lyngby, men satser altså nu på en udvidelse at tilstedeværelsen med åbningen af en større forretning i tre etager i Lyngby Storcenter næste år og udvidelsen til Frederiksberg i efteråret.

Selskabet havde sidste år en omsætning på 242 mio. kr. mod 260 mio. kr. i 2020, mens overskuddet faldt fra 33 mio. kr. i 2020 til 23 mio. kr. i 2021.

Henrik Ypkendanz er adm. direktør for Illums Bolighus | Foto: Ulrik Jantzen/Illums Bolighus
Henrik Ypkendanz er adm. direktør for Illums Bolighus | Foto: Ulrik Jantzen/Illums Bolighus

Indkøbscentre får længere mellem tomme butikslokaler

Illums Bolighus rykker ind i Lyngby Storcenter

Mere fra DetailWatch

Læs også

Relaterede