DetailWatch

Spar vil åbne ni nye butikker inden 2025

Over de kommende to år skal Spar-kæden, der sidste år åbnede en håndfuld nye butikker, udvides yderligere, siger direktør til Dagligvarehandlen.

Spar-kæden skal fylde mere i landskabet de kommende år, siger direktør. | Foto: Jørgen Rudbeck

Spar-kæden, der er en del af Dagrofa, åbnede fem nye butikker i 2021 og over de kommende år skal der føjes flere til, siger kædedirektør i Spar, Min Købmand og Letkøb, Esben Keller, til Dagligvarehandlen.

”Jeg forventer, at kæden er vokset fra i dag 136 butikker til 145 med udgangen af 2024,” siger Esben Keller, der ikke vil sætte nærmere adresse på, hvor i landet Spar vil udvide butiksnettet.

Ud over nye butikker vil Spar også fortsætte investeringerne i moderniseringen af de eksisterende butikker, forklarer han og uddyber, at 113 af de 136 butikker vil være moderniseret ved årets udgang.

Spar-kæden har hidtil været drevet af selvstændige købmænd., men har for nylig lanceret en frachisemodel for at tiltrække flere købmænd til faget.

Spar vil tiltrække flere købmænd med ny franchisemodel

Dagrofa vil droppe årlige kontrakter med leverandører

Mere fra DetailWatch

IC Group har kurs mod afvikling mens modebrands kører videre i premium-koncept

Modeiværksætter og -milliardær Niels Martinsens livsværk IC Group er i dag blot et levn fra tiden som børsnoteret virksomhed og skal med tiden nedlægges som led i strategiskifte, fortæller Christoffer Martinsen-Kønigsfeldt, ny bestyrelsesformand for koncernens resterende to modebrands Tiger of Sweden og By Malene Birger.

Læs også

Relaterede