DetailWatch

Med lagerinvestering vil Dansk Outlet op i ny liga

Når setuppet er oppe at køre, er det virksomhedens ambition af rykke ud til nabolandene, skriver Retailnews.

Dansk Outlet har 32 butikker i Danmark. | Foto: Dansk Outlet/PR

En millioninvestering i et fuldautomatisk robotlager skal få Dansk Outlet, der sælger overskudstøj, fra Danmarksserien op i Champions League, fortæller ejer til mediet Retailnews.

”Det automatiserede lager til vores tekstildivision skal sikre skarp og professionel håndtering af varerne, men det handler også om, at vi gerne vil udvide vores webshop. Det nytter ikke noget at være skarp i detail og kun have én platform; vi er nødt til at supplere butikker med web, siger Daniel Høj, adm. direktør i Sindico Group, der ejer Dansk Outlet, til Retailnews.

Helt konkret har outlet-ejeren købt en lagerbygning i Ulfborg i Vestjylland, som senere på året bliver omdannet til op mod 4000 kubikmeter Autostore-lager.

Dansk Outlet har 32 butikker og en webshop, og udover lagerinvesteringen kastes der også penge efter at opgradere it-infrastrukturen, så der kan indføres click & collect og se lagerstatus i alle butikkerne.

Når setuppet er oppe at køre i fulde omdrejninger, mener Daniel Høj, det vil være oplagt at kigge mod Tyskland, Sverige og Norge.

Dansk Outlet hiver ny kædeansvarlig ind fra shoppingcenter

Outletcenter i Ringsted er sat til salg

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste fire år, bliver ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs