Coops discountkæde runder snart 150 butikker

Butiksåbningerne fortsætter for Coop365discount-kæden, der inden længe kan åbne sin butik nummer 150. Målet er 214 inden årets udgang.
Foto: PR / Coop
Foto: PR / Coop

Coop-koncernens discountsatsning, Coop365discount, nærmer sig med flere butiksåbninger i løbet af sommeren så småt 150 butikker.

Ifølge Dagligvarehandlen er kæden i juli vokset med i alt otte butikker, hvilket har bragt Coop365discount op på 142 butikker, hvoraf størstedelen er tidligere Fakta-butikker, der er blevet omdannet.

Planen er, lød det fra Coop-koncernen i maj, at der inden årets udgang skal være åbnet samlet 100 butikker – og kæden skal med andre ord tælle 214 butikker.

Når man i mål med den plan, vil Coop365discount-kæden være blandt landets fem største dagligvarekæder målt på antallet af butikker.

Kædens første butik åbnede i midten af 2020, og målet er, at der ved udgangen af 2025 skal være 300-400 Coop365discount-butikker på landsplan.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Overblik: Hvem har den grønne førertrøje i Coop og Sallings klimakapløb?

Detailkæde fjerner ”bedst før”-mærker på frugt og grønt for at bekæmpe madspild

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også