DetailWatch

Gamestop misser forventningerne til indtjeningen i første kvartal

Omsætningen voksede, men den amerikanske elektronik- og spilforhandler Gamestop levede ikke op til analytikernes forventninger.

Gamestop blev i starten af 2021 kendt som den første meme-aktie, da private investorer valgte den som en af de mest shortede i USA og handlede den op | Foto: JUSTIN SULLIVAN/AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Den amerikanske computerspil og elektronikforhandler Gamestop levede ikke op til analytikernes forventninger til indtjeningen i første kvartal, selvom omsætningen viste sig bedre end ventet.

Det viser selskabets regnskab onsdag efter markedets lukning.

Den justerede underskud per aktie voksede til 2,08 dollar mod et underskud på 0,45 dollar samme kvartal sidste år. Analytikerne havde ifølge konsensus-estimater indsamlet af Bloomberg ventet et underskud på 1,16 dollar per aktie.

Dog voksede omsætningen 8 pct. fra sidste år og endte på 1,38 mia. dollar mod ventet 1,33 mia. dollar.

Aktien stiger 5,1 pct. i eftermarkedet.

Gamestop blev i starten af 2021 kendt som den første meme-aktie, da private investorer valgte den som en af de mest shortede i USA og handlede den op. Det udløste et såkaldt shortsqueeze, da professionelle investorer måtte dække deres tab af, og så steg aktien endnu mere.

Gamestop indikeres 12 pct. højere efter bestyrelsesformands aktiekøb

Gamestop straffes for svagt regnskab

Mere fra DetailWatch

Dagligvarekæde lukker fire butikker

Dagli’ Brugsen lukker fire underskudsgivende butikker fra slutningen af november og starten af december. ”Butikkerne står ikke til at redde,” siger kædedirektør.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs