DetailWatch

Gamestop indikeres 12 pct. højere efter bestyrelsesformands aktiekøb

Bestyrelsesformanden i amerikanske Gamestop har øget sin ejerandel i selskabet, så han nu ejer 11,9 pct. af aktierne, skriver Bloomberg News.

Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Gamestop indikeres 11,7 pct. højere i 137,50 dollar, efter at bestyrelsesformand Ryan Cohen har øget sin ejerandel i videospilforhandleren.

Det skriver Bloomberg News.

Bestyrelsesformanden har øget sin ejerandel til 9 mio. aktier svarende til 11,9 pct. af selskabets aktier.

Gamestop blev i starten af 2021 kendt som den første meme-aktie, da private investorer valgte den som en af de mest shortede i USA og handlede den op. Det udløste et såkaldt shortsqueeze, da professionelle investorer måtte dække deres tab af, og så steg aktien endnu mere.

Aktien er fortsat blandt de mest shortede aktier med mere end 20 pct. af aktierne udlånt til spekulation i kursfald.

Tirsdag lukkede aktien med en stigning på 30,7 pct. under høj volumen med meget aktivitet på aktiefora på Reddit og Stocktwits, skriver Bloomberg News.

I sommeren 2020 lå aktien under 5 dollar, men under den største hysteri i januar 2021 nåede aktien en intradagtop på 483 dollar.

Alibaba-melding får positiv modtagelse

Finanshus sænker kursmål for B&O

Mere fra DetailWatch

IC Group har kurs mod afvikling mens modebrands kører videre i premium-koncept

Modeiværksætter og -milliardær Niels Martinsens livsværk IC Group er i dag blot et levn fra tiden som børsnoteret virksomhed og skal med tiden nedlægges som led i strategiskifte, fortæller Christoffer Martinsen-Kønigsfeldt, ny bestyrelsesformand for koncernens resterende to modebrands Tiger of Sweden og By Malene Birger.

Læs også

Relaterede