DetailWatch

Supermarkeder i Storbritannien tyverisikrer ost og vitaminer

Stigende inflation har ført til flere tyverier i de britiske supermarkeder, der nu er tyet til at sætte tyverisikring på dagligvarer som ost, Lurpak, og vitaminer, skriver Retail Gazette.

Tesco har bl.a. tyverisikret babymælksprodukter.

I supermarkeder som Aldi, Morrisons, Tesco og Sainsbury’s er britiske forbrugere de seneste par dage stødt på dagligvarer som ost, babymælk og vitaminer udstyret med tyverisikring.

Eksempelvis har kæden Morrisons tyverisikret multivitaminer til børn, der koster 8,5 britiske pund eller lidt over 70 kr.

Inflationen i Storbritannien er den højeste i over 40 år, og stigende priser på dagligvarer har ifølge Retail Gazette ført til et stigende antal butikstyverier.

Topchef i Sainsbury’s, Simon Roberts, har ifølge mediet tidligere advaret om, at presset på de britiske husholdningsbudgetter ”kun vil blive intensiveret henover resten af året”.

Også i Danmark er antallet af anmeldte butikstyverier steget med 15 pct. siden sidste kvartal af 2021, skriver det danske medie Dagligvarehandlen.

Coop-formand venter hård landing i 2022: ”Det bliver ikke et godt resultat”

Coop-formand om infight med leverandører: ”Derfor skal vi presse tilbage”

Ikea hæver pris på is og sodavand for første gang i 20 år

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs