DetailWatch

Kosmetikselskab nærmer sig betalingsstandsning - aktiekursen næsten halveret

En mulig betalingsstandsning har næsten halveret kosmetikselskabet Revlons værdi på aktiemarkedet.

Adm. direktør i Revlon, Debra Perelman. | Foto: Bebeto Matthews/AP/Ritzau Scanpix/AP

Det amerikanske kosmetikselskab Revlons krise har bragt det tæt på en betalingsstandsning.

Det erfarer The Wall Street Journal fra flere unavngivne kilder, der fortæller, at selskabet måske allerede i næste uge vil indgive en begæring om kreditorbeskyttelse.

Nyheden har sendt aktien i Revlon i frit fald på det amerikanske aktiemarked fredag, hvor den efter en børspause er drattet med hele 46,3 pct.

Revlon, der for mindre end to år siden med nød og næppe undgik konkurs, har gennem længere tid været presset af nye konkurrenter, blandt andet af nye brands fra influencere på sociale medier som Kylie Jenner.

Kosmetikselskabet kontrolleres af milliardæren Ron Perelman, som har knap 85 pct. af aktierne, og Revlon har derfor allerede været i dialog med sine største långivere om en løsning, ifølge The Wall Street Journal.

Mere fra DetailWatch

Dagligvarekæde lukker fire butikker

Dagli’ Brugsen lukker fire underskudsgivende butikker fra slutningen af november og starten af december. ”Butikkerne står ikke til at redde,” siger kædedirektør.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs