DetailWatch

Flying Tiger hiver fragtfirma i retten efter uenighed om fragt

Detailkæden Flying Tiger har sagsøgt fragtselskabet DSV for et trecifret millionbeløb på grund af uenighed om regningen for stigende fragtrater og manglende kapacitet, skriver Børsen.

Flying TIger vil have prøvet uenighed med fragtfirmaet DSV i retten | Foto: Flying Tiger Copenhagen / PR

En tvist om, hvem der skal betale regningen for de stigende omkostninger på fragtmarkedet, skal nu afgøres i retten, skriver Børsen.

Detailkæden Flying Tiger har sagtsøgt det danske fragtfirma DSV for et trecifret millionbeløb på grund af uenighed om pris og ydelser i en periode, hvor det internationale fragtmarked har været præget af flaskehalse og prisstigninger.

“Vi har nogle ting, som vi er uenige om, i forhold til hvordan vi skal fortolke en kontrakt,” siger DSV’s driftsdirektør Jens Lund til Børsen og uddyber, at Flying Tiger bl.a. mener, at selskabet ikke har gjort nok for at sikre leveringen.

Flying Tiger, der får en stor del af sine varer fra Kina og Asien, har ikke ønsket at kommentere søgsmålet over for Børsen.

Mere fra DetailWatch

Dagli' Brugsen lukker yderligere to butikker

Dagli’ Brugsen føjer yderligere to butikker i provinsen til listen over butikker, der skal lukkes i den kommende tid. I forvejen havde dagligvarekæden meddelt, at fire butikker lukkes.

Læs også

Relaterede