Lego vil være CO2-neutral i 2050

Lego øger sine investeringer i at sænke sit CO2-aftryk, og selskabet vil fremover årligt bruge 3 mia. kr. på at få udledningerne banket i bund, skriver Børsen.
Foto: Tom Little
Foto: Tom Little

Lego skruer op for sine grønne ambitioner, som tidligere lød på at reducere selskabets CO2-aftryk med 37 pct. fra 2019-2032. Nu er målsætningen, at Lego er CO2-neutral i 2050, skriver Børsen.

“Vi ser det som en meget ambitiøs agenda at gøre vores klimapåvirkning positiv så hurtigt som muligt. Det er det, børn efterspørger, så vores brand er afhængigt af den her indsats,” siger Niels B. Christiansen, adm. direktør i Lego. 

Med den nye målsætning skruer Lego også op for investeringsniveauet – tidligere brugte Lego 1 mia. kr. om året på investeringer, der kunne sænke CO2-aftrykket, men fremover lyder det årlige beløb på 3 mia. kr. 

Lego vil blandt andet bruge pengene på at forske i bæredygtige materialer, indpakning og en mere cirkulær forretningsmodel.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også