Danske Shoppingcentre er klar til milliardinvesteringer

Flere storcentre i Danmark er klar til at lave store investeringer, skriver Børsen. “Vi træder på speederen og bygger løs,” siger topchef i Rødovre Centrum. 
Jesper Faurholdt er adm. direktør i Danske Shoppingcentre, der ejer og administrerer 17 centre i Danmark. | Foto: Gregers Tycho/ERH
Jesper Faurholdt er adm. direktør i Danske Shoppingcentre, der ejer og administrerer 17 centre i Danmark. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Efter et par tunge år med coronanedlukninger og høj inflation er Danske Shoppingcentre, der ejer 17 centre i Danmark, klar til at lave større investeringer, skriver Børsen.

Over de næste par år vil Danske Shoppingcentre bruge på ”den pæne side af en milliard” på investeringer, fortæller topchef Jesper Faurholdt, der påpeger, at nogle udviklingsprojekter – der blandt andet omfatter to bolighuse og et legeland – allerede er sat i gang. 

Hos Rødovre Centrum, der er familieejet, investerer man også og bruger i år blandt andet 50 mio. kr. på renovering, ombygning og indkøb af solceller. 

“Vi træder på speederen og bygger løs. Vi har ikke krisetegn. Vi ser lyst på det og tror, det er det helt rigtige tidspunkt at investere,” siger Jacob Birkbøll, adm. direktør i Rødovre Centrum, der normalt kun bruger 5-10 mio. kr. årligt på renoveringer og ombygning. 

Rosengårdcentret i Odense, der er ejet af den tyske investeringsfond ECE, har også flere investeringer på vej, lyder det fra topchef Casper Bach Andersen, der anslår, at der vil være tale om et trecifret millionbeløb i år.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også