Cykeludstyr giver danske brødre rekordregnskab

2021 gav de tre danske brødre Kristian, Martin og Bjørn Krøyer deres bedste regnskab hidtil i familievirksomheden Gripgrab, skriver Finans.
Foto: Jørgen Sperling
Foto: Jørgen Sperling

De tre brødre Kristian, Martin og Bjørn Krøyer, der står bag familievirksomheden Gripgrab, har landet deres bedste regnskab hidtil med en omsætning på knap 98 mio. kr., skriver Finans.

Gripgrabs bundlinje er dog dalet en anelse fra 12,5 mio. kr. i 2020 til 11,23 mio. kr. efter skat i 2021. Virksomheden opnåede i 2021 en bruttofortjeneste på 34,4 mio. kr. mod 28,9 mio. kr. i fjor. De tre brødres driftsresultat er faldet en anelse fra 16,3 mio. kr. i 2020 til 15,8 mio. kr. sidste år.

Virksomheden er stiftet i 2000 af Kristian Krøyer, som snart fik følgeskab af sine to brødre. Kristian Krøyers egen passion for cykling skabte ideen til virksomheden, der startede med at ville sælge verdens bedste cykelhandsker. I dag er sortimentet udvidet til andet cykeludstyr.

”Nu har vi en markedsledende position inden for den her niche, som vi kalder for essentials til cyklister. Altså produkter, der gør det muligt for cyklister at bevæge sig ud i elementerne uanset vind og vejr,” siger Martin Krøyer til Finans.

Kampen om kunderne på nettet spidser til: ”Annoncepriser er en udfordring”

Medstifter af Cykelgear stopper i bestyrelsen

Cykelgear.dk solgte til kapitalfond efter vildt vækstår: ”De forstår vores virksomhed”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også