Hummel lancerer ny trøje til fodboldlandsholdet

Når fodboldlandsholdet til sommer spiller EM er det i en trøje, der hylder foreningsliv og frivillighed.
Hummel-ejer Christian Stadil præsenterer sammen med Joachim Andersen, Joakim Mæhle og Jonas Wind den nye trøje til EM-slutrunden, der afholdes til sommer. | Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Hummel-ejer Christian Stadil præsenterer sammen med Joachim Andersen, Joakim Mæhle og Jonas Wind den nye trøje til EM-slutrunden, der afholdes til sommer. | Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
AF RITZAU

Foreningsliv og frivillighed er inspirationen til den nye fodboldlandsholdtrøje, som vil pryde spillerne under sommerens EM-slutrunde i Tyskland.

Det siger Hummel-direktør, Christian Stadil, på et pressemøde i forbindelse med præsentationen af den nye landsholdstrøje.

”Det er forrygende og inspirerende at se og opleve den danske tradition for foreningsliv og frivillighed i fuld flor,” siger Stadil.

1535 danske fodboldklubber er indskrevet på indersiden af trøjen som en hyldest til hele Fodbolddanmark.

”Symbolikken er ikke til at tage fejl af. Det er en sløjfe på, hvad dansk fodbold står for. Trøjen er et symbol på, at vi eksisterer for at vinde, men også for at skabe fællesskaber og højdepunkter, der aldrig bliver glemt, siger fodbolddirektør i Dansk Boldspil-Union (DBU), Peter Møller.

Landsholdsspillerne Joachim Andersen, Jonas Wind og Joakim Mæhle var med til præsentationen af den nye trøje.

De indledte seancen i trøjer fra henholdsvis Greve, Avedøre og Østervrå, som er de klubber, de hver især begyndte karrieren i.

Første gang at den nye trøje kan opleves i aktion er lørdag, hvor det danske landshold spiller testkamp mod Schweiz forud for sommerens EM-slutrunde.

Tre dage senere venter en testkamp mod Færøerne på Brøndby Stadion. Her vil landsholdet iklæde sig den nye udebanetrøje.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også