Hugo Boss leverer større salgsvækst end ventet i fjerde kvartal

Virksomhedens adm. direktør, Daniel Grieder, kalder væksten ”bemærkelsesværdig”.
Hugo Boss' adm. direktør, Daniel Grieder. | Foto: Bernd Weibrod/ap/ritzau Scanpix
Hugo Boss' adm. direktør, Daniel Grieder. | Foto: Bernd Weibrod/ap/ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Hugo Boss har overgået forventningerne til salgsvæksten i fjerde kvartal drevet af vækst i alle regioner og brands, mens driftsindtjeningen for helåret skuffer.

Den tyske producent af premium-modetøj fik i fjerde kvartal en vækst i salget i konstante valutakurser på 13 pct., hvilket er over analytikerkonsensus på 10,8 pct.

Rapporteret steg salget 10 pct. til 1,18 mia. euro mod ventet 1,17 mia. euro, viser de foreløbige tal forud for det endelige årsregnskab, der præsenteres den 7. marts.

For 2023 ventes driftsindtjeningen, EBIT, at nå 410 mio. euro sammenlignet med tidligere prognose på 400-420 mio. euro. Det skuffer i forhold til analytikerprognosen på 418,3 mio. euro.

”De tocifrede top- og bundlinjeforbedringer i det vigtige sidste kvartal er så meget desto mere bemærkelsesværdige i betragtning af det nuværende udfordrende globale markedsmiljø,” udtaler adm. direktør Daniel Grieder i meddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også