Norsk butikskæde vil afvikle butikkerne i løbet af 2024

Samtidig forsøger ledelsen at frasælge selskabets online aktiviteter, skriver norske Dagens Næringsliv.
Ledelsen vil også sælge onlineaktiviteterne fra. | Foto: Screenshot fra Enklere Livs hjemmeside
Ledelsen vil også sælge onlineaktiviteterne fra. | Foto: Screenshot fra Enklere Livs hjemmeside

Den norske butikskæde Enklere Liv, der sælger en lang række produkter som massageapparater, tæpper, minigrill, motionsudstyr og puder, står foran en afvikling, bekræfter formand Kristoffer Olsen til det norske medie Dagens Næringsliv.

Kæden med 13 butikker, der også forhandler sine produkter i bl.a. danske Matas, blev stiftet i 2005 og var længe en succes, men har i de seneste år været omfattet af både ejerskifte, økonomiske problemer, konkurs i både efteråret 2018 og foråret 2020 samt butikslukninger.

”Butikkerne afvikles i løbet af foråret 2024, og alle ansatte blev informeret om dette før sommeren,” oplyser Kristoffer Olsen til mediet og tilføjer, at selskabet også arbejder på at sælge aktiviteterne i sine netbutikker.

Jotunfjell Partners, der ejer Enklere Liv og en række lufthavnsbutikker, har ifølge det norske medie indsluset ”mange ansatte” i kapitalfondens andre over 40 selskaber.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også