Pandora indleder nyt aktietilbagekøbsprogram

Pandora vil samlet købe aktier tilbage for op til 5 mia. kr. Formålet er blandt andet at reducere selskabets aktiekapital. 
Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup
Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup
AF MARKETWIRE

Smykkevirksomheden Pandora igangsætter et nyt aktietilbagekøbsprogram, hvor rammen er opkøb af egne aktier for op til 2,6 mia. kr. i perioden frem til senest 2. februar 2024.

Det oplyser Pandora i en meddelelse onsdag morgen, efter at selskabet netop har afsluttet et aktietilbagekøbsprogram på 2,4 mia. kr.

”Kombineret leverer de to programmer på Pandoras intention om at købe aktier tilbage for op til 5 mia. kr. over 12 måneder som annonceret 8. februar 2023,” skriver Pandora.

Det nye program vil blive afviklet i to separate trancher, hvor den første er på op til 1,6 mia. kr. og løber frem til senest 13. oktober.

Den anden skal bringe det samlede beløb op på 5 mia. kr. i samlede aktietilbagekøb, hvilket skal realiseres seneste 2. februar 2024.

Formålet med programmet er at reducere selskabets aktiekapital og at møde forpligtelserne fra selskabets incitamentsprogrammer.

BNP Paribas er udpeget som lead manager til gennemførelsen af første del af aktietilbagekøbsprogrammet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også