Dansk cykeltøjsbrand har lanceret gensalgsplatform

Det danske brand Pas Normal Studios er gået ind på genbrugsmarkedet med et nyt tiltag, der er første skridt i en mere cirkulær forretningsmodel. 
Arkivfoto. | Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix
Arkivfoto. | Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Cykeltøjsbrandet Pas Normal Studios, der har base i København, lancerede i december gensalgsplatformen En Route, skriver Dansk Mode og Textil.

Platformen skal være med til at sikre, at brandets tøj ikke kun bliver solgt på andre seconhand-platforme, men at Pas Normal Studios også får en del af kagen selv. 

”Vi sælger tusindvis af nye produkter om året, men som det er lige nu, så er materialerne og teknologierne desværre stadig ikke et sted, hvor det kan gøres til en fuldt cirkulær forretningsmodel. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan tage de første skridt mod mere cirkularitet og opfordre folk til at sælge produkter, de ikke bruger, videre. Det er præcis det, vi gerne vil opfordre til med En Route – facilitere og opildne til gensalget,” siger Charles Clarke, Social & Environmental Impact Lead hos Pas Normal Studios, til Dansk Mode og Textil.

Han understreger, at platformen ikke er ”endemålet”, men at den er ”første skridt på vejen mod en mere cirkulær branche”.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også