Butikskoncept for online brands åbner ubemandet butik i Københavns Lufthavn

En ubemandet og døgnåben butik i Københavns Lufthavn bliver kædekonceptet for ansvarlige online brands Censuums tredje placering.
Flyrejsende vil fremover kunne handle i Censuums butik på vej til finger A i Københavns Lufthavn uanset tidspunktet, de letter eller lander. | Foto: Censuum
Flyrejsende vil fremover kunne handle i Censuums butik på vej til finger A i Københavns Lufthavn uanset tidspunktet, de letter eller lander. | Foto: Censuum

Københavns Lufthavn har fået sin første døgnåbne detailbutik. Det sker med åbningen af en ubemandet Censuum-butik – et dansk koncept, der giver ansvarlige online brands mulighed for en tilstedeværelse i et fysisk detailmiljø.

Butikken i Københavns Lufthavn er Censuum-kædens tredje og mindste siden virksomhedens stiftelse i 2020. De to første butikker ligger i København og Lyngby Storcenter.

I butikken på 80 kvm vil kunder 24 timer i døgnet kunne scanne en QR-kode til betalings-check-out og købe varer uden at skulle downloade nogen app.

“Med åbningen af vores tredje butik er vores mål at give de mange millioner rejsende en inspirerende shoppingoplevelse med vores nøje udvalgte upcoming og etablerede brands, som i den grad fortjener et internationalt udstillingsvindue i Københavns Lufthavn,” siger stifter af Censuum, Dion Guldbjerg, om satsningen.

Fra lufthavnens side ønsker man at tænke nyt og gennem digital teknologi at give de rejsende adgang til bæredygtige danske brands på alle tider af døgnet, lyder det.

Censuum havde i sit første fulde regnskabsår et underskud på bundlinjen på to mio. kr., der blandt andet blev trukket ned af investeringer i de nye butikker.

Virksomheden fik i juni 2021 et Covid-19-startlån på 1,6 mio. kr. fra Vækstfonden, og har siden sikret sig endnu et lån fra fonden på 1,5 mio. kr., fortalte Dion Guldbjerg DetailWatch i maj. Målet lød dengang på at åbne 15 butikker henover tre år.

Butikskonceptet Censuum går i minus i opstartsår

Vækstfonden skyder penge i nyt fysisk butikskoncept for onlinebutikker

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også